Shopping Cart: 0 Item(s)  -  SEK0.00
Hem >>  Chiruca >>  Herrskor >>  vandring >>  Chiruca Raptor Vandring Svart Herrskor billiga stockholm

Kategorier

Chiruca Raptor Vandring Svart Herrskor billiga stockholm [136038081]Chiruca Raptor Vandring Svart Herrskor billiga stockholm
Move your mouse over image or click to enlarge
Chiruca Raptor Vandring Svart Herrskor billiga stockholm
SEK1,606.63  SEK803.31Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 136038081
  • 5000 antal i lager
  • Chiruca Somiedo Vandring Brun Herrskor billiga sweden återförsäljare
  • Chiruca Cares Vandring Brun Herrskor billiga Rea
  • Chiruca Somiedo Vandring Svart Herrskor billiga utförsäljning
  • Chiruca Raptor Vandring Svart Herrskor billiga stockholm

Vänligen välj:Antal

Chiruca Raptor Vandring Svart Herrskor billiga stockholm_checkout
Chiruca Raptor Vandring Svart Herrskor billiga stockholm

Funktioner:
Syntetiskt material.
Maska.
Gore Tex® Extended Comfort foder.
Phylon mellansula.
Kol stabilisator.
Vibram® Skyrunning sula.
Specifikationer:
Vikt: 441 g.
Teknologi:
Gore Tex®:
Med detta material fötterna inte görs våt av extern vatten men är fortfarande kunna andas. Detta gör stövlarna vattentäta från utsidan inåt och andas inifrån.
BESTÅENDE tätskikt. GORE TEX®-membran består av en mikroporös struktur som innehåller mer än 1400 miljoner mikroskopiska porer per cm2. Dessa porer är ca 20.000 gånger mindre än en sloka av vatten, vilket gör det omöjligt för vattnet att passera genom membranet.
Andningsförmåga. Å andra sidan, porerna i membranet är 700 gånger större än en molekyl av vattenånga, vilket innebär att svett kan fly till utsidan utan att påverka vattentätning av membranet. Förhindra värme ansamlas håller fötterna torra och varma.
Lämplighet. GORE TEX®-produkter erbjuder en idealisk kombination av optimal komfort och varaktigt skydd för den avsedda slutanvändning.
Vibram:
Vi använder högteknologi i alla våra sulor med hänsyn till det sätt på vilket de kommer att läggas. Den Vibram® sula ger störst garantier för grepp, stabilitet, stötdämpning, hållbarhet och motståndskraft mot temperaturförändringar.
De dubbla densitet polyuretan sulor kombinerar egenskaperna hos lätthet och seghet. Lätta, bekväma sulor gjorda av en yttersula i kompakt polyuretan att greppa bra på oregelbunden terräng och med en dubbad design för att automatiskt ta bort leran från sanka terräng höst, och en innersula i expanderad polyuretan, som absorberar effekten av trampar, förebygga skador på knän, fotleder och höfter. De är mycket bekväma, flexibla sulor som anpassar sig perfekt till hur du går.
XSTREK

Chiruca Raptor är perfekt för att komplettera din friluftslivutrustning. I vår onlinebutik Chiruca hög rabatt, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på Chiruca hög rabatt, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online friluftslivbutik hitta andra friluftslivprodukter som kompletterar Chiruca Raptor.

Beskrivning

Vattentätt membran: Färg: Svart
Chiruca - Herrskor - Vandring,Vattentätt membran: ,Färg: Svart

You may also like...